Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Σύντομα η αποκάλυψη του Need for Speed ​​Unbound

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του γνωστού δημοσιογράφου, Tom Henderson, παρά τις συνεχείς καθυστερήσεις για την αποκάλυψη του Need for Speed Unbound, οι πηγές του αναφέρουν ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Λέγεται ότι το Need for Speed Unbound θα λανσαριστεί στις 2 Δεκεμβρίου 2022, για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC, δίχως να γνωρίζει κανείς αν όντως η EA παρακάμψει τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς. Φημολογείται ότι το trailer που ετοιμάζεται θα έχει διάρκεια 1,5 λεπτό και το soundtrack του περιλαμβάνει τον Αμερικανό ράπερ A$AP Rocky. Σύμφωνα με διαρροές, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει στοιχεία τίτλο. Καπνοί και φλόγες θα βγαίνουν από τα αυτοκίνητα, τη στιγμή που τα ωθείτε στα άκρα. Ακόμα, αναμένεται να δοθεί έμφαση στο multiplayer και θα υπάρχουν νέοι χάρτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*